Yritys

 

Tuusulan Hitsauspalvelu Oy on vuonna 1984 perustettu metallialan yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Tuusulan Kellokoskella noin 45 km päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen ja alle tunnin matkan päässä useista suurehkoista taajamista (mm. Lahti, Hämeenlinna, Riihimäki, Porvoo jne.) Henkilöstömme määrä on noin 15 henkilöä, jonka lisäksi käytössämme on toimialaamme erikoistuneita alihankkijoita.

 

 

Toiminta-ajatus

 

Ensisijaisena toiminta-ajatuksenamme on laadukkaiden oman mallisarjamme mukaisten vakiomallisten porraskaiteiden ja käsijohteiden sovellussuunnittelu, valmistus ja toimitus vakiorakenteisiin betonielementtiportaisiin nopeilla ja joustavilla toimitusajoilla, asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden. Toimitukseen voi sisältyä myös asennus alueilla, joissa asennuksen valmiudet (lähinnä etäisyyksistä johtuvat) ovat olemassa. Projektitoimituksiin toimitamme myös kohteeseen tarkoitettuja vakiomalleista poikkeavia kaiteita ja käsijohteita, joihin saattaa sisältyä myös suunnittelutyötä. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat kaikkialla Suomessa sekä teemme yhteistyötä suurimpien elementtiporrasvalmistajien kanssa.

Ajankohtaista

Tuusulan Hitsauspalvelulle EN 1090 -sertifiointi

 

Inspecta Sertifiointi Oy on 26.2.2014 myöntänyt Tuusulan Hitsauspalvelulle tuotannon sisäisen laadunvalvonnan vaatimustenmukaisuus-todistuksen. Todistus kattaa rakenteelliset hitsatut teräskokoonpanot ja tuotejärjestelmät toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

 

Todistus oikeuttaa Tuusulan Hitsauspalvelun antamaan tuotteilleen CE-merkin, joka vaaditaan standardin siirtymäajan mukaisesti 1.7.2014 alkaen.

 

Kopio sertifikaatista on ladattavissa tästä linkistä.

 

 

Tuusulan Hitsauspalvelu Oy                    Mestarintie 7                    04500 Kellokoski                    puh. 09 - 291 9091